Overnachten aan het Zeeuwse strand

Recreëren en overnachten met de duinen als buren! bij:Overnachten strand, strandpark, zeeuwse kust, zeeland

Laat u ook verrassen door de veelzijdigheid van de Zeeuwse kust en ga ook voor die bijzondere overnachting bij Strandpark de Zeeuwse Kust. Voor heerlijk en bijzonder overnachten kunt u heel goed terecht in Zeeland.

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark op slechts 250m afstand van het strand van Renesse. Er worden luxe ingerichte chalets verhuurd die van alle gemakken zijn voorzien en voor 2 tot 7 personen zijn ingericht. Daarnaast kun je nu ook het Glamping gevoel ervaren in een Back to Basic ingerichte Strandlodge maar wel met een knipoog naar luxe. De sfeervolle Strandlodges zijn ingericht voor 5, 6 en 8 personen. Op het park vindt u het centrumgebouw met daarin het sfeervol ingerichte Strand Café DOK waar u heerlijk kunt dineren.

De kinderen vermaken zich super in de binnen- of buitenspeeltuin, de kinderbioscoop, het overdekte zwembad op de tennisbaan of het voetbalveld. In de vakantieperiodes is er altijd een animatieteam aanwezig!

Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend, ook huisdieren zijn van harte welkom.

Strandpark De Zeeuwse Kust - Helleweg 8 - 4326 LJ Noordwelle / Renesse - Tel: 0111 - 46 82 82 | E: info@dezeeuwsekust.eu