Overnachten in Hooiberg

Overnachten in een hooiberg?

- Dat is pas een bijzondere overnachting! -

overnachten, hooiberg, bijzondere overnachting hooiberg,  geldermalsen, Gelderse  Morgen’t is heel bijzonder.. overnachten in een hooiberg, maar wel.. een heel leuk idee.! De hooiberg met rieten kap, nostalgische stalramen en eeuwenouden plavuizen herbergt twee luxe woningen voor zes personen. Samen met het vierpersoons Achterhuis kunnen er groepen tot 16 personen verblijven bij “ de Gelderse Morgen”. Ideaal voor een familiereünie in bijvoorbeeld voor- of naseizoen..

De hooiberg met zwembad (55m2) en sauna, is gelegen in een prachtige hoogstamboomgaard aan de oevers van een zijriviertje van de Linge. De inrichting van de 3 vakantiewoningen is een stijlvolle combinatie van Engels antiek, trendy en natuurlijke materialen.

interieur hooiberg overnachting Geldermalsen, GelderlandNatuurlijk is overnachten in een hooiberg al belevenis op zich, maar natuurlijk wilt u er ook even uit tijdens uw verblijf bij De Gelderse Morgen. In de direct omgeving kunt heerlijk fietsen, kanoën, en wandelen. Kortom, de hooiberg-lodge van de Gelderse Morgen is de ideale plek om een weekend te overnachten. Natuurlijk is een midweek of langer ook mogelijk.

Of u kunt een fietstrektocht maken overnachten in ingerichte tenten, terwijl De Gelderse Morgen uw bagage vervoert. Maar dit is nog lang niet alles. Neem gewoon even een kijkje op de website van De Gelderse Morgen!

De Gelderse Morgen

Gelderse Morgen, Geldermalsen, Buurmalsen, Slapen in Hooiberg

Lingedijk 56
4187 HC Buurmalsen
Tel: 0345-582000
E: info@degeldersemorgen.nl
W: degeldersemorgen.nl

Voor slapen in een hooiberg en méér!