Bijzonder overnachten op een hooizolder

Slapen op een Hooizolder?

bijzondere overnachint in Stro, speciale, overnachting,  slaapplaats, bijzonderWat dacht u van een bijzondere overnachting in het stro. Dat is nostalgisch, romantisch en ook nog eens heel comfortabel.

Op de hooizolder zijn tussen de strobalen een aantal heel bijzondere slaapplaatsen ingericht waar u in een groot bed van stro kunt overnachten. Uiteraard is het bed opgedekt met zachte dekbedden met fraai linnengoed en veel kussens. Om het extra romantisch te maken en tegelijk de muggen en vliegen weg te houden ligt u onder een klamboe


“Prikt dat stro dan niet?” Nee hoor, dat ligt heerlijk en als u dat wilt kan er nog een matras bovenop gelegd worden. Als dat geen bijzondere overnachting is, zo tussen het stro.

Om in stijl te blijven wordt ’s morgens het ontbijt verzorgd op een tafel van stro, of zoals u wilt: ontbijt op bed. Alles is mogelijk om deze overnachting zo bijzonder mogelijk te maken.

Wij bieden verschillende arrangementen. Vor met zijn tweetjes, met het gezin of voor bedrijfs- en familiebijeenkomsten. De maximale groepsgrootte voor slapen in stro is 10 personen. Bij grotere groepen is een combinatie met overnachten op de camping een mogelijkheid.

Ook leuk voor kinder-slaapfeestjes. Jongens leven zich helemaal uit met het bouwen van strokastelen en de meiden voelen zich als een prinses in het sprookje 'Duizend-en-één-nacht'.

Kortom, voldoende mogelijkheden voor een heel bijzondere overnachting. Belt u gerust. en we stellen samen een programma vast.

Hoe kunt u dit "hooizolder hotel" bereiken?

Hayema Heerd - voor een bijzondere overnachting in het stro
Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
Telefoon. 050-4030930 / 06 -12373442
website | mail

bijzondere, speciale, originele overnachting in het stro,  hooizolder overnachting

Romantisch overnachten op een hooizolder? Klinkt goed hè? >>