Bijzondere overnachting | slapen in een wijnvat

Bijzondere overnachting in een wijnvat

bijzondere overnachtingen, bijzondere slaapplaats Wijnvat

Ook dit is een hele bijzondere overnachting te noemen. Wie kan er nou zeggen in een wijnvat geslapen te hebben? U in elk geval wel, als u kiest voor een bijzondere overnachting in een wijnvat bij "De Vrouwe van Stavoren".

Deze bijzondere locatie voor overnachtingen in Stavoren beschikt over vier wijnvaten die zijn ingericht voor gebruik als hotelkamer

Het wijnvat waarin u overnacht is van alle gemakken voorzien. Zo is de bijzondere hotelkamer voorzien van televisie, radio, telefoon, douche en toilet.

De wijnvaten zijn grote 15.000 litervaten die ook echt in gebruik zijn geweest als wijnvat.Tegenwoordig doen de wijnvaten dus dienst als luxe uitgerustte romantische hotelkamers.

Hotel Vrouwe van Stavoren is zelfs door de LA Times uitgeroepen tot één van de meest bizarre en bijzondere plekken ter wereld. Met recht een bijzondere overnachting dus!

De Vrouwe van Stavoren
Havenweg 1
Tel; 0514681202


Bijzondere overnachting? Overnachten in een wijnvat, dat is pas een bijzondere overnachting! Biedt u zelf bijzondere overnachtingen en wilt u alvast te kennen geven op Bijzondereovernachting.nl te willen staan?