Overnachten voormalig politiebureau

Pension Perruque - overnachten in voormalig politiebureau

bijzondere overnachting politiebureau Koudum

Ds.L. Tinholtstraat 2
8723 CX Koudum
Tel. 0514-52333
Email: pension@perruque.nl

Penovernachting in het bijzondere politiebureau van koudumsion Perrique is een voormalig politiebureau in Koudum in Friesland waar sinds 2005 alleen nog maar mensen vrijwillig overnachten. De negen mooie kamers met douche/toilet en t.v. maken het ook wel heel comfortabel. Ook voor gastvrijheid zit u goed in B&B / pension Perruque; ze schijven gastvrijheid bij voorkeur met een grote G.

Ook aan ontspanning is gedacht in dit voormalige politiebureau. Er is een grote centrale kamer met uitzicht over het terras. Tijdens winterperiode zorgt een houtkachel voor een warme sfeer. De keuken waar met liefde en toewijding wordt gekookt vindt u naast het centrale verblijf. Eten kan in het pension in overleg, maar mocht u liever buiten de deur eten dan bent u natuurlijk vrij om te gaan. De deuren van het politiebureau gaan ook 's avonds gewoon naar 2 kanten open.

Communicatie met de buitenwereld mag ook gewoon. Er is internet beschikbaar, welliswaar in een cel, maar ook draadloos op iedere kamer.

Wilt u meer informatie over overnachten in dit voormalige politiebureau? Neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gastvrouw Janny Pruiksma en gastheer Nico Kuijper staan u graag te woord. Verder kennen zij de omgeving van Koudum goed en adviseren zij u graag over leuke uitstapjes in de omgeving.

bijzondere overnachting en uitje in FrieslandOok leuk: de namen van de kamers verwijzen naar de tijd dat het nog een politiebureau was. Enkele namen: de verhoorkamer, wachtmeesterkamer, confrontatiekamer en adjudantkamer

Kortom: kom ook eens overnachten in het voormalige politiebureau in Koudum! Tot ziens bij Pension Perrique. >>> Meer informatie