Bijzondere overnachting in boomhutBijzondere overnachting in een boomhut

Overnachten in een Boomhut #1

Bijzondere overnachting in boomhut, Overijssel, bijzondere  overnachting

Deze overnachting in een boomhut is met recht een bijzondere overnachting te noemen. Met maximaal 4 personen overnacht je in een boomhut op vier meter hoogte.

De boomhut waarin je overnacht heeft een oppervlakte van 17 vierkante meter en is voor het comfort voorzien van een elektrische verwarming. De boomhut bevindt zicht tussen twee oude eiken.

slapen in Boomhut Nederland, Overijssel, Bijzondere overnachtingVerder is er in de boomhut een wastafel met warm water. Voor het overige sanitair kun je gebruik maken van het sanitair van de de camping waar de boomhut onderdeel van is.

De boomhut is niet alleen om te overnachten, maar biedt vanaf het terras een schitterend uitzicht over de weidse omgeving.

In de boomhut: 2-persoonsbed en 2-persoons hoogslaper, TV, videorecorder, CD-speler, oven en magnetron.

Ga ook eens avontuurlijk en bijzonder overnachten in een boomhut!

Meer weten of boeken?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijzondere overnachting tussen de dieren in Den BoschOvernachten in een Boomhut #2 - bijzonder overnachten in Vakantiepark Dierenbos

 

Maar bovenstaande is niet de enige locatie in Nederland waar je kunt overnachten in een boomhut. Een bijzondere overnachting in een boomhut kan ook Bij Vakantiepark Dierenbos. Deze variant is gelegen in een bosrijke omgeving tussen de herten, fazanten en eekhoorns.

De boomhut bevindt zich op zo'n drie meter hoogte en biedt plaats aan 4 personen. Via de vaste trap bereikt u de hut. De kinderen roetsjen vanaf het terras via de glijbaan naar beneden. Voor sanitair en water kunt u gebruik maken van de sanitairgebouwen.

Meer info en deze bijzondere overnachting boeken >Bijzondere overnachting den bosch>

Alternatieven op bij Vakantiepark Dierenbos:

Chatets, bungalows en kampeerplaatsen
Kortom, voldoende mogelijkheden voor een bijzondere en originele overnachting!